راتشيتش ب، بيهاتش، البوسنة والهرسك

+387 63 14 14 14

japodskiotoci@gmail.com

ج أونا

Naši glamping bungalovi spavanju u prirodi daju sasvim novi smisao.

Već od:

KM 153 / ليلة

Glamping na Uni

Kampiranje sa dozom luksuza

Želite da uživate u netaknutoj prirodi, ali vam ideja da spavate u šatoru ni izdaleka ne zvuči primamljivo kao pomisao na luksuz hotela sa 5 zvjezdica. Niste jedini! Glamping je ideja koja će vas spojiti s prirodom, ali vas neće lišiti raskoši. 

Kampirajte na zasebnom prostoru Japodskih otoka, s osjećajem kao da se budite u raju dok sunce probija kroz grane i odbija se od hladnu i zavodljivu Unu.  Naši glamping bungalovi spavanju u prirodi daju sasvim novi smisao.

قائمة الاسعار

  • 01.04. - 15.05.153 KM

    Cijena uključuje: kupaonicu, klima uređaj, tv, terasu sa sjedećom garniturom, posteljinu i ručnike, WiFi, doručak za dvije osobe, pristup plaži, mjesto za loženje vatre, te besplatno korištenje kajaka za vrijeme boravka.
  • 16.05. - 15.09.180 KM

    Cijena uključuje: kupaonicu, klima uređaj, tv, terasu sa sjedećom garniturom, posteljinu i ručnike, wifi, doručak za dvije osobe, pristup plaži, mjesto za loženje vatre, te besplatno korištenje kajaka za vrijeme boravka.
  • 16.09 - 30.10.153 KM

    Cijena uključuje: kupaonicu, klima uređaj, tv, terasu sa sjedećom garniturom, posteljinu i ručnike, wifi, doručak za dvije osobe, pristup plaži, mjesto za loženje vatre, te besplatno korištenje kajaka za vrijeme boravka.

سعر السكن لا يشمل ضريبة الإقامة بمبلغ 2 كم للشخص الواحد / الليلة.

Zaseban otok za glamp i kamp

Zamislite sebe kako sjedite na zasebnom rječnom otoku, okruženi čistom vodom, bujnom vegetacijom i prekrasnim prirodnim pejzažima. Upravo to možete doživjeti kod nas! Naš smještajni objekt nalazi se na izoliranom rječnom otoku, idealnom mjestu za bijeg od užurbane svakodnevice.  Možete se odlučiti za roštiljanje i druženje s prijateljima uz logorsku vatru, ili jednostavno iznajmiti kajak i uživati u vožnji uz struju rijeke.

Budite sigurni da ćete uživati u svakom trenutku provedenom na ovoj lokaciji, bilo da se opuštate uz vodu, istražujete prirodu ili jednostavno uživate u društvu svojih najdražih. Dođite i doživite prirodnu ljepotu i osamu našeg rječnog otoka na kojem su smješteni glamp i kamp!

انتقل إلى أعلى
ar