Račić bb, Bihać, BiH

+387 63 14 14 14

japodskiotoci@gmail.com

Trokrevetne sobe

Komforne i moderne sobe sa velikim prostorom za odmor ispred objekta.

Počev od:

KM 178/ noć

Japodski Konak

Smještaj u modernim sobama nudi vam vrhunski komfor i udobnost

Japodski Konak sa ponudom dvokrevetnih, trokrevetnih i četverokrevetnih soba nudi sve što vam je potrebno za odmor u prirodi. Sobe su opremljene modernim kupatilom, krevetima, radnim stolom, kao i smart televizorima i klimom.

Prostrano dvorište okruženo zelenilom i mobilijarom za sjedenje savršeno je mjesto za opuštanje i uživanje u svježem zraku. Fire pit za logorsku vatru dodatno će vam upotpuniti večeri.

Cjenovnik

  • 01.04. - 15.05.178 KM

    Cijena uključuje; kupaonicu, klima uređaj, Smart TV, posteljinu i ručnike, wifi, doručak za dvije osobe, pit-fire, hemoci, korištenje kanua za vrijeme boravka.
  • 16.05. - 15.09.210 KM

    Cijena uključuje; Kupaonicu, klima uređaj, Smart TV, Terasa sa sjedećom garniturom, Posteljinu i ručnike, WiFi, Doručak za dvije osobe, pit fire, korištenje kanua i bicikla za vrijeme boravka.
  • 16.09. - 30.10.178 KM

    Cijena uključuje; kupaonicu, klima uređaj, Smart TV, posteljinu i ručnike, wifi, doručak za dvije osobe, pit-fire, hemoci, korištenje kanua za vrijeme boravka.

Cijena smještaja ne uključuje boravišna taksu u iznosu od 2 KM po osobi / noć.

Japodski Konak Logorska vatra

Komforne i moderne sobe

Japodski Konak čini 8 udobnih soba sa klimom, kupaonicom, radnim stolom i komfornim krevetima. Za one koji žele iskusiti pravi duh kampiranja, dvorište nudi pit fire gdje možete uživati u vatrenom spektaklu dok se okružujete prekrasnom prirodom.

Bilo da putujete sami, s obitelji ili prijateljima, komforne sobe za odmor na Japodskim otocima nude udobnost i potreba ugođaj da uživate u odmoru u prekrasnom okruženju i pronađite mir i spokoj koji tražite.

Skrolujte na vrh
bs_BA