Račić bb, Bihać, BiH

+387 63 14 14 14

japodskiotoci@gmail.com

Una-Bootsfahrt

Najbolji način za udoban i suh doživljaj rijeke Une​

Posjeta gradu Bihaću i Japodskim otocima nije potpuna ukoliko niste iskusili vožnju na unskoj lađi. Radi se o drvenim čamcima koji se već stotinu godina tradicionalno prave na rijeci Uni, a posljednjih godina su tradicionalni modeli dobili stol kako bi se na istoj više ljudi moglo udobno voziti. Ovo iskustvo opisujemo kao savršeno iskustvo na vodi, ukoliko želite ostati sigurni i suhi.

Avantura započinje već ukrcavanjem na naš drveni čamac. Plovite kroz prelijepi krajolik Japodskih otoka i ljepotu prirode koja vas okružuje iz sasvim druge perspektive. Plovidbu lađom možete, po želji, upotpuniti i gastronomskom ponudom restorana na Japodskim otocima.

Iskusite ljepotu rijeke Une

Vožnja na unskoj lađi kroz Japodske otoke

Tokom vožnje na Unskim lađama, putnici mogu uživati u prekrasnim pejzažima i prirodnim ljepotama koje nudi rijeka Una. Lađari često pričaju zanimljive priče o rijeci i njenim okolnim područjima, dok se putnici opuštaju i uživaju u mirnoj i opuštajućoj vožnji.

Važno je napomenuti da je vožnja na Unskim lađama relativno sigurna aktivnost, ali se ipak preporučuje da se pridržavate svih sigurnosnih uputa i preporuka lađara kako biste izbjegli bilo kakve nezgode ili nesreće.

Vožnju možete rezervirati na licu mjesta, dok se ukoliko imate veću grupu ili planirate ručak na lađi preporučuje ranija rezervacija putem našeg kontakt broja ili e-maila. Cijena vožnje je 10 KM po osobi i traje cca 40 minuta.

Email

japodskiotoci@gmail.com
Odgovaramo u roku od 24h!

Telefon / Viber / Was ist los?

+387 63 14 14 14
Wir freuen uns auf Ihre Einladung!

Machen Sie tolle Fotos, während Sie über das Wasser schwingen

Schwingend an der Uni

Genießen Sie es, über die kristallklare Una zu schwingen! Dies ist ein tolles Erlebnis, um die aufregende Schaukel über dem Fluss zu genießen und tolle Fotos zu machen. Sie können den Felsen mit dem Kajak, mit einem Bootsmann auf dem Boot oder schwimmend erreichen.

Wir sehen uns auf der Schaukel!

Nach oben scrollen
de_DE