Račić bb, Bihać, BiH

+387 63 14 14 14

japodskiotoci@gmail.com

Dobrodošli na internetske stranice tvrtke Srce prirode d.o.o. (u daljnjem tekstu „Srce prirode“) s domenom www.japodskiotoci.ba i povezanim mrežnim mjestima. Korištenjem ovih stranica, pristajete na poštivanje sljedećih općih uvjeta i odredbi. Ukoliko se s njima ne slažete, molimo vas da ne koristite naše usluge.

Uslovi korištenja

Prihvatanje i upotreba sadržaja:
Korisnici prihvataju korištenje sadržaja sajta www.suveniri.japodskiotoci.ba isključivo za sopstvenu upotrebu i na svoju odgovornost.

Zabrana specijalizovanih programa:
Korisnicima je zabranjeno korištenje specijalizovanih programa (robota, crawlera) radi preuzimanja sadržaja sa sajta. Bilo koji akt u cilju onesposobljavanja sajta smatra se kršenjem pravila i podložno je tužbi.

Autorska prava:
Srce prirode d.o.o. polaže autorska prava na sadržaje na sajtu. Neovlašteno korištenje smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Jurisdikcija i zakonitost:
Srce prirode d.o.o. administrira sajt iz Bihaća, Bosna i Hercegovina. Korisnici van BiH pristupaju sajtu na sopstvenu odgovornost i moraju poštovati lokalne zakone.

Zabrana nezakonitih ,aterijala
Zabranjeno je slanje ili prenošenje nezakonitih, opscenih, pornografskih materijala. Komentari korisnika ne predstavljaju mišljenje Srce prirode d.o.o.

Izmjene uslova korištenja:
Srce prirode d.o.o. zadržava pravo izmena uslova korištenja u bilo kojem trenutku.

Politika privatnosti:
Lični podaci tretiraju se u skladu sa politikom privatnosti. Srce prirode d.o.o. ne snosi odgovornost za linkove koji vode van sajta.

Narudžba i potvrda:
Nakon narudžbe, kupac je obavezan telefonski potvrditi narudžbu. Nakon potvrde, narudžba je neopoziva.

Isporuka i garancija:
Srce prirode d.o.o. garantuje isporuku naručenih proizvoda u predviđenom roku. Garancija se odnosi na porijeklo, originalnost i kvalitet proizvoda i usluga.

Zabranjeno umnožavanje i preprodaja:
Zabranjeno je umnožavanje i neovlaštena distribucija proizvoda. Srce prirode d.o.o. ne snosi odgovornost za zloupotrebu usluga i proizvoda.

Informativni karakter podataka:
Podaci na sajtu su informativnog karaktera, te Srce prirode d.o.o. ne garantuje tačnost istih.

Odgovornost korisnika:
Korisnici su odgovorni za poštovanje uslova korištenja i lokalnih zakona.

Ovi uslovi korištenja čine pravno obavezujući sporazum između korisnika i Srce prirode d.o.o. Pregledajte ih redovno, budući da se mogu mijenjati.

Lični podaci

Da bismo uspješno i kvalitetno obradili Vašu narudžbu, potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i broj telefona. Ovi podaci omogućavaju Srce prirode d.o.o. da isporuči narudžbu i obavijesti Vas o statusu iste. Srce prirode d.o.o. se obavezuje čuvati privatnost svih kupaca, prikupljajući samo podatke neophodne za uspješno poslovanje i suradnju.

Korisnici se mogu odjaviti sa mailing liste ili newslettera u bilo kojem trenutku.

Reklamacije

Ako primijetite da je proizvod neispravan ili niste zadovoljni prilikom prve uporabe, molimo vas da slijedite navedene korake:

  1. Pošaljite informacije s brojem narudžbe, brojem računa ili korisničkim imenom te opisom reklamacije e-mailom na japodskiotoci@gmail.com ili telefonski na +387 63 14 14 14.

  2. Dobit ćete potvrdu primitka reklamacije, a temeljem opisa, bit će vam rečeno može li se proizvod zamijeniti ili vratiti novac.

  3. Ako je zamjena ili povrat novca moguć, vratite reklamirani proizvod u dogovoru sa webshop prodajom.

  4. Po primitku proizvoda, dobit ćete obavijest o povratu novca ili slanju zamjenskog proizvoda unutar 2-3 dana, a najkasnije nakon 15 dana. U suprotnom, kontaktirajte nas telefonski na +387 63 14 14 14 ili na e-mail japodskiotoci@gmail.com. Povrat novca vršimo na žiro račun.

Nach oben scrollen
de_DE