Račić bb, Bihać, BiH

+387 63 14 14 14

japodskiotoci@gmail.com

Experiences

Rent a kayak

Osjetite rijeku Unu na jedinstven način, istražujući njezine mirne vode i okolnu prirodu.

Nastavi čitati

Rent a bike

znajmite bicikl i istražite okolinu na svoj način. Uživajte u slobodi vožnje kroz prirodu, otkrivajući skrivene staze i prekrasne pejzaže.

Nastavi čitati

Vožnja unskom lađom

Savršen iskustvo na vodi počinje ukrcajem na naš drveni čamac. Dok plovite kroz prelijepi krajolik saznajte o svemu po malo od naših lađara.

Nastavi čitati

Vodopad Bliha i pećina Dabar

Smješten na samo 14 kilometara od Sanskog mosta i sa visinom od 56 metara, vodopad Bliha spada među najveće vodopade na ovom području, a prepoznatljiv je po tome što se voda lomi od stijenu, te stvara jedan poseban i sasvim neobičan prizor.

Nastavi čitati

Kino Japodi

Dekica pod jednom rukom, voljene osobe pod drugom, a u očima nebeska prašina. Sve ostalo imamo mi. Vidimo se pod zvijezdama i ovog ljeta!

Nastavi čitati

NP Plitvička jezera

Plitvička jezera ubrajaju se u jedan od najpoznatiji svjetskih nacionalnih parkova. O ovoj ljepoti se uveliko i naširoko piše i priča, no zapravo te niti jedna fotografija, video ni tekst ne mogu pripremiti na sve ono što ćeš vidjeti na Plitvicama svojim vlastitim očima.

Nastavi čitati

Vojni aerodrom Željava

Vojni podzemni aerodrom i kompleks Željava građen je 1960. godina za vrijeme Yugoslavije. Građen za vrijeme Hladnog rata.

Nastavi čitati

Memorijalni park Garavice

Memorijalni park Garavice predstavlja spomen-park žrtava fašističkog terora koji je proglašen Nacionalnim spomenikom BiH.

Nastavi čitati

Dvoslap i Troslap

Kratka šetnja uz Unu i po unskoj pruzi do slapova koji predstavljaju još jedan primjer vodene čarolije rijeke Une.

Nastavi čitati

Loskunsko pogledalo

Biciklom istraži dolinu Japoda, odvezi se do vidikovaca ili srednjovjekovnih gradova, a dok pedalaš uživaj u pogledu na rijeku Unu,

Nastavi čitati
Skrolujte na vrh
bs_BA