Račić bb, Bihać, BiH

+387 63 14 14 14

japodskiotoci@gmail.com

NP Plitvička jezera

Jedan od najpoznatijih svjetskih parkova

Plitvička jezera ubrajaju se u jedan od najpoznatiji svjetskih nacionalnih parkova. O ovoj ljepoti se uveliko i naširoko piše i priča, no zapravo te niti jedna fotografija, video ni tekst ne mogu pripremiti na sve ono što ćeš vidjeti na Plitvicama svojim vlastitim očima.

Plitvice su predivne u svako doba godine, stoga ne možeš pogriješiti ako ih posjetiš više puta. Imaj na umu da je vrhunac sezone tijekom ljeta, tada je najveća gužva i ulaznice su najskuplje. Zimi pak nisu otvoreni svi dijelovi Parka, otvorena su Donja jezera, dok su Gornja jezera zatvorena, a otvaraju se većinom početkom travnja.

Kako kupiti ulaznice za Np Plitvička jezera?

Broj dnevnih ulaznica je ograničen stoga se one kupuju online za odabrani datum i, ono što je važno, za točno određen sat ulaska. Ulaznice je moguće kupiti isključivo unaprijed, minimalno jedan dan prije željenog datuma dolaska. 

Nakon kupnje ulaznica dolazi na tvoju e-mail adresu, a možeš je isprintati ili je pohraniti u svoj mobilni uređaj. 

Cijena ulaznice za Nacionalni park Plitvička jezera ovisi o sezoni i vrsti ulaznice koju želite kupiti. U glavnoj turističkoj sezoni, od sredine aprila do kraja oktobra, cijena ulaznice je nešto skuplja nego izvan sezone.Cijene ulaznica se također razlikuju ovisno o tome jeste li odrasla osoba, dijete, student, umirovljenik, ili grupa. Trenutno cijene ulaznica za odrasle osobe kreću se od 180 do 300 kuna, ovisno o vrsti ulaznice i sezoni, dok su cijene za djecu od 7 do 18 godina nešto niže.

Važno je napomenuti da se cijene ulaznica mogu promijeniti, pa je uvijek dobro provjeriti aktualne cijene na službenoj web stranici Nacionalnog parka Plitvička jezera.

Nacionalni park Plitvička jezera nalazi se 47 km ili 55 minuta vožnje od Japodskih otoka

Skrolujte na vrh
bs_BA