Une promenade en bateau

Najbolji način za udoban i suh doživljaj rijeke Une​

Posjeta gradu Bihaću i Japodskim otocima nije potpuna ukoliko niste iskusili vožnju na unskoj lađi. Radi se o drvenim čamcima koji se već stotinu godina tradicionalno prave na rijeci Uni, a posljednjih godina su tradicionalni modeli dobili stol kako bi se na istoj više ljudi moglo udobno voziti. Ovo iskustvo opisujemo kao savršeno iskustvo na vodi, ukoliko želite ostati sigurni i suhi.

Avantura započinje već ukrcavanjem na naš drveni čamac. Plovite kroz prelijepi krajolik Japodskih otoka i ljepotu prirode koja vas okružuje iz sasvim druge perspektive. Plovidbu lađom možete, po želji, upotpuniti i gastronomskom ponudom restorana na Japodskim otocima.

Iskusite ljepotu rijeke Une

Vožnja na unskoj lađi kroz Japodske otoke

Tokom vožnje na Unskim lađama, putnici mogu uživati u prekrasnim pejzažima i prirodnim ljepotama koje nudi rijeka Una. Lađari često pričaju zanimljive priče o rijeci i njenim okolnim područjima, dok se putnici opuštaju i uživaju u mirnoj i opuštajućoj vožnji.

Važno je napomenuti da je vožnja na Unskim lađama relativno sigurna aktivnost, ali se ipak preporučuje da se pridržavate svih sigurnosnih uputa i preporuka lađara kako biste izbjegli bilo kakve nezgode ili nesreće.

Vožnju možete rezervirati na licu mjesta, dok se ukoliko imate veću grupu ili planirate ručak na lađi preporučuje ranija rezervacija putem našeg kontakt broja ili e-maila. Cijena vožnje je 10 KM po osobi i traje cca 40 minuta.

E-mail

japodskiotoci@gmail.com
Odgovaramo u roku od 24h!

Tel / Viber / Whats up

+387 63 14 14 14
Radujemo se vašem pozivu!

Prenez de superbes photos en vous balançant au-dessus de l'eau

Balançant à l'université

Profitez de vous balancer sur l'Una cristalline ! C'est une expérience formidable pour profiter de la balançoire passionnante sur la rivière et prendre de superbes photos. Vous pouvez rejoindre le rocher en kayak, avec un batelier sur le bateau ou à la nage.

A bientôt sur la balançoire !

Faire défiler vers le haut
fr_FR